Hur funkar det?

Schema, bokning och betalning

Vårt schema hittar du i Boka Direkt. Här kan du betala via Klarna så att allt är klart när du kommer till oss. Om du väljer att betala på plats tar vi emot swish- och kortbetalning. På Boka Direkt-sidan köper du även våra värdekort som möjliggör deltagande på och betalning av samtliga klasser, kurser och eventklasser till förmånligt pris. Välj fritt vilka klasser du vill gå på! Vid köp av värdekort får du en kod som du anger vid varje bokning. På så sätt räknar systemet ner summan på kortet (klasserna kostar olika mycket beroende på längd). Om du får ditt friskvårdsbidrag via epassi eller Actiway, så kan du använda det hos oss. Om du vill köpa ett värdekort och använda någon av ovanstående lösningar, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig med det. 
Behöver du avboka en klass ska det göras senast 2 timmar innan start. 
Anmälan till kurser och gästklasser är bindande och återbetalas ej. Däremot kan du överlåta din plats till annan. Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller skjuta fram kurser och events med för få deltagare.
Vår studio

Essence of You ligger på Östra Ringgatan 15A i Alingsås och vi har vår entré via gårdsparkeringen. Där kan du ställa bilen om du har den med (betalning sker med Parkster - appen). Efter kl 18 och på söndagar är det fri parkering längs gatan. Oftast är någon på plats i studion när du kommer, men skulle dörren vara låst pågår det antagligen en klass. Vi öppnar i så fall senast 15 minuter före nästa klass. Innanför dörren finns vårt mysiga väntrum där du kan sätta dig ner och ta en kopp te innan klassen börjar. 

För allas trivsel

Håll ljudnivån låg. Många kommer till oss för att få en lugn stund i en stressad vardag. Självklart får du samtala i väntrummet, men när du går in i själva studion så råder tystnad. Vänligen rengör din matta efter klassen om du har lånat en i studion. Det finns spray och dukar för ändamålet. 
Om du ska betala din klass vid ankomst, så var på plats 15 minuter innan klass för att undvika förseningar. 
Stort tack på förhand!