Body, Mind & Spirit

-en femveckorskurs för ett hälsosammare liv, start 20 oktober
Varför gör vi inte det som vi vet att vi mår bra av?
Varför gör jag som jag gör och vad kan jag förändra för att skapa bättre balans i mitt liv?
Ohälsa uppkommer då vi kompromissar med våra grundbehov; kost, rörelse, återhämtning och sömn. De flesta av oss vet vad vi borde göra för att må bättre, men har ändå svårt att genomföra en hållbar förändring.
Under denna kurs, som leds av Lina Dahlkvist, vår kost- och livsstilsrådgivare, kommer du att få vägledning och verktyg som kan vara värdefulla i processen. I en grupp om max 6 personer träffas ni en gång i veckan kring ett specifikt tema. Två yogaklasser per vecka ingår också i kursen. Ladda ned mer information här nedan. 
Läs mer om Lina här och boka din plats här. Varmt välkommen!

Yogans historia - föreläsning  med Tova Olsson

Lördag 16 oktober kl 10:00
I den här föreläsningen kommer Tova att ta oss med på en fascinerande resa genom yogans historia; från den klassiska yogans asketism, genom Tantra och Hathayoga, hela vägen fram till vår tids utövning. Vi frågar oss även om målet med en yogautövning alltid varit detsamma - och hur det kommer sig att man i vår tid lägger så stor vikt vid fysisk utövning? Du som deltagare kommer att få en gedigen överblick över yogans historiska utveckling och nya perspektiv på din egen utövning. Föreläsningen är lämplig för alla nivåer av utövare, vare sig du är en nyfiken nybörjare eller har studerat över en längre tid.
Tova Olsson är utbildad religionsvetare och yogalärare. Hon har undervisat yoga och meditation i Göteborg med omnejd i 15 år. Hennes undervisning präglas av en fördjupad förståelse för den yogiska traditionen och ett passionerat intresse för dess filosofi och mytologi. Tova håller en unik förmåga att förklara komplicerade begrepp och idéer på ett lättillgängligt och humoristiskt vis. Här kan du boka din plats.

Root to Rise - dagsworkshop med Klara Öhlén

Lördag 13 november kl 09:30 - 15:00
Välkommen till en dag fylld med yoga, meditation och reflektion. En dag som syftar till att inspirera och ta dig på en resa från ROOT to RISE. En resa vi kan göra många gånger, om och om igen, beroende på var och när livet tar oss till en plats där vi behöver just det. Intentionen är att du ska få utrymme att utforska om och hur praktiken kan hjälpa dig fördjupa dina rötter, utforska vad som lyfter dig och hur de två kan tänkas samspela.
Dagen består av två sessioner innehållande dynamisk yoga, yinyoga, yoga nidra och reflektion, se schemat nedan. Denna workshop passar både dig som är van yogi och nyare till yoga men rekommendationen är att du testat yoga innan.
OM KLARA
Klara guidar på ett sätt som är enkelt, tydligt och tillåtande. Hon har sin bas i Göteborg och har sin grund i hathayoga, yinyoga och restorative yoga, men inspireras av olika yogastilar såsom former av vinyasa, embodied flow, dynamisk meditation, yoga nidra samt mindfulness. Schema för dagen och bokning hittar du här!